Meptek

Slip eksamensangsten i gratis workshop


Foråret er over os, og lige om hjørnet venter læseferien – og eksamenerne! Især den mundtlige eksamen er for mange forbundet med svedige håndflader og nervøsitet. Er du blandt dem, der lider af eksamensangst, eller vil du bare gerne have nogle fif til, hvordan du leverer den bedst mulige eksamenspræsentation, så er Bobleriets workshop i præsentationsteknik – ”Overvind din eksamensangst og bliv god til præsentationer” – lige noget for dig. Den første af seks af slagsen finder sted tirsdag den 2. maj på Hovedbiblioteket kl. 17 til 20 – resten er fordelt i uge 18 og 19.

Nu også med Virtual Reality
På workshoppen får du konkrete teknikker til at forbedre din præsentation – både i eksamenssituationer men også i hverdagen. Du får blandt andet værktøjer til, hvordan du bruger din stemme til at overbevise dit publikum og i bund og grund får den selvtillid og styrke, der skal til for at levere en god præsentation. Som noget nyt i år kan du også prøve kræfter med Virtual Reality.

Det er ikke første gang, at Bobleriet udbyder workshoppen, og det er der en særlig grund til:

”Vi havde rigtig god respons fra deltagerne sidste år, der følte, at de udviklede sig rigtig meget, så derfor har vi valgt at køre en runde mere med workshoppen, siger Allan Gardersøe der er tovholder på Bobleriet.

Deltagerne skal være trygge
Igen i år er det indehaver af Meptek, Nicolaj Sand Rasmussen og Josefine Fanny Jönsson, der er uddannet folkeskolelærer, som står for undervisningen. De lægger begge vægt på, at workshoppen foregår i den rette atmosfære:

”Det er vigtigt for os, at workshoppen foregår i en afslappet atmosfære, så deltagerne føler sig trygge. Bibliotekerne danner en behagelig ramme for workshoppen, som fungerer som en sikker havn, da vores erfaring er, at deltagerne ellers ofte hurtigt kan føle sig utrygge ved situationen”, siger Nicolaj Sand Rasmussen, der selv kender til følelsen af at lukke ned i eksamenssituationen. Han har sammen med Jacob Friis stiftet Meptek for netop at hjælpe unge og studerende, der kæmper med samme angst for at præsentere.

Husk at booke billet
Workshoppen er et samarbejde mellem Bobleriet, Guldborgsund-bibliotekerne og Meptek. Det er gratis at deltage, men husk at booke billet. Det kan du gøre her på hjemmesiden, hvor du også se datoer for de seks workshops og læse mere om workshoppen, som er et tilbud udelukkende til unge i alderen 15 til 25 år bosat i Guldborgsund Kommune.

Se oversigt over workshops