Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er passeret.

Del din livshistorie og genskab den med andre

15. november 2016 - 12. januar 2017

tro-haab-og-kaelighed

Billedkunstkurset “Tro, håb og kærlighed” for pensionister

Har du lyst at dele dine personlige historier og livserfaringer med andre pensionister? Høre om andres betydningsfulde minder og oplevelser? Og genskabe jeres historier sammen i fysisk form? Så deltag i billedkunstkurset ”Tro, Håb og Kærlighed”, der starter i november.

Udtryk dine minder i billeder
Kurset handler om billeder, samtaler og udtryksformer. Om at dele livserfaringer. Om ting og oplevelser, der sætter spor i livet, og om hvordan vi kan udtrykke disse i billeder. I kurset arbejder vi med helt enkle udtryksformer og teknikker lige fra fotokopier, avisudklip og digitale billeder (hvis du har mod på det!) til at male, tegne, sy og klippe-klistre – kun fantasien sætter grænsen.

For at komme godt fra start, bør du medbringe find tre-fem fotografier, som har en særlig betydning for dig til den første undervisningsgang. Det kan også være en bestemt genstand med en særlig betydning for dig.

Det primære i kurset er ikke resultatet, men processen. At vi i fællesskab kreerer noget håndgribeligt ud fra hver vores historie og erfaringer.

Hvornår: Der er to kurser. Den ene kører tirsdage med kursusstart tirsdag den 15. november og det andet torsdage med kursusstart torsdag den 17. november – begge i tidsrummet kl. 9.00-12.00. Kurserne kører i uge 46, 47, 48 og 49 plus afrunding på kurset i uge 2 i 2017.
Målgruppe: Pensionister bosat i Guldborgsund Kommune.
Underviser:Billedkunstner Carina Jo Sivager er uddannet på Danmarks Designskole og har gennem mange år arbejdet med fotokunst. Hun har udstillet i ind- og udland (lokalt bl.a. på Lys over Lolland, Masnedøfortet og Sukkerfabrikken)og har undervist i billedkunst på folkeskoler og i gymnasiet.
Tilmeldingsfrist: Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig et af kurserne senest tirsdag den 8. november på mail: bobleriet@guldborgsund.dk.Husk desuden at skrive om du gerne vil deltage i kurset tirsdage eller torsdage.

Detaljer

Start:
15. november 2016
Slut:
12. januar 2017
Arrangement Category:
Arrangement Tags:
, , , , , , , ,

Sted

Guldborgsund Musikskole
Skolegade 3C
Nykøbing F, 4800
+ Google Map