Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er passeret.

Hyggelig samvær i Fars Køkkenskole

6. juni 2017 - 14. november 2017

Fars-køkkenskole_endelig

Fars Køkkenskole er et madlavningskursus målrettet fædre/bedstefædre/onkler og deres børn/børnebørn/nevøer og niecer i 2. – 4. klasse. Forløbet kører over fem aftener én aften om måneden i madskolens lokaler, hvor I sammen kreerer lækker og sund hjemmelavet mad fra bunden.

Fokus er på samvær og sjove oplevelser i køkkenet. Jonas Vigkilde, som blandt andet er faglært kok, introducerer med humor og faglig viden nye råvarer, tricks og kokkekneb, som I sammen får lært at bruge undervejs i forløbet.

I behøver ikke at have nogle forkundskaber for at deltage – blot lyst til at lave mad og hygge jer sammen i et køkken.

Billetter
Det er gratis at deltage, men husk at booke plads på holdet (pladsen gælder for alle fem gange). Bestil plads

Undervisningsgange: Fem tirsdage6. juni, 15. august, 12. september, 10. oktober og 14. november alle dage kl. 16.30 til 19.00.
Målgruppe
: Børn i 2. – 4. klasse og deres fædre/bedstefædre/onkler. Bemærk, mindst en af jer skal være bosat i Guldborgsund Kommune.
Underviser: Kok, folkeskolelærer og projektudvikler Jonas Vigkilde står for undervisningen. Jonas har en kæmpe interesse i at få gjort madlavning til en sjov, god og lærerig oplevelse, hvor der skal smages og leges, og hvor respekten for både maden og hinanden er i højsædet. Han har tidligere arbejdet på forskellige restauranter i Italien og Danmark og senest været lærer på Amager privatskole. Jonas blev desuden valgt til at deltage i Fødevareministeriets “Måltidstænketank” i 2014.

Fars Køkkenskole konceptet er udviklet i Vallensbæk kommune med stor succes, og har de sidste år bredt sig til de fleste af landets kommuner. Fars Køkkenskole i Sakskøbing er blandt andet et samarbejde mellem Bobleriet, Fars Køkkenskole, Sakskøbing Madhus og Claus Meyers madskole.

Du kan læse mere om konceptet Fars Køkkenskole her

Detaljer

Start:
6. juni 2017
Slut:
14. november 2017
Arrangement Categories:
,
Arrangement Tags:
, , , , , ,

Sted

Sakskøbing Madhus
Torvegade 10-12
Sakskøbing , 4900
+ Google Map