Om Bobleriet


Guldborgsund Kommunes kulturelle satsning – Bobleriet – så så småt dagens lys i foråret 2015. I dag består styregruppen af leder af Bibliotek & Borgerservice Charlotte Møller, kommunikation- og markedsføringsansvarlig på Guldborgsund-bibliotekerne Mette Rygaard Poulsen, leder af CultHus Mette Lima, faglig koordinator i Center for Børn & Læring Bill Lehmann, Kulturkonsulent for Guldborgsund Kommune Diana Gerlach og Tine Pougmann fra Guldborgsund Musikskole.

Bobleriet er skabt af Kultur, Turisme og Bosætningsudvalget (KTB Udvalget). Initiativet er målrettet børn og unge bosat i kommunen og er et særligt prioriteret indsatsområde af KTB udvalget.

Personlig udvikling og fællesskaber
Bobleriet tilbyder primært udviklende aktiviteter til børn og unge i Guldborgsund Kommune. Det er et samarbejde på kryds og tværs af kommunens institutioner, foreninger og organisationer med det formål at bidrage til, at alle børn og unge – uanset baggrund – får mulighed for at udvikle sig og indgå i fællesskaber. Samtidig er Bobleriet også stedet, hvor børn og unge kan bidrage med og udvikle ideer til aktiviteter.

Hvem kan skabe et Bobleri-projekt?
Alle institutioner, foreninger og organisationer beliggende i Guldborgsund Kommune kan som udgangspunkt skabe et Bobleri-projekt. Der er med andre ord altid åben for tilgang for nye samarbejdspartnere / deltagende organisationer. Har din organisation mod på at skabe udviklende aktiviteter til kommunens nye generationer, og har I en god idé til et projekt, kan I søge midler fra Bobleriets pulje. Har du en idé til en aktivitet, så udfyld et ansøgningsskema og send det til os. Du finder ansøgningsskemaet her

Har du en god idé?
I tråd med Guldborgsund Kommunes tanke om samskabelse, er det også muligt for individuelle borgere at skabe projekter gennem Bobleriet. Vi modtager derfor gode ideer til Bobleri-projekter med kyshånd – også fra børn og unge, der gerne selv vil tage teten til en spændende aktivitet. Har du en idé til en aktivitet, så send os en mail på bobleriet@guldborgsund.dk.